Arris
Byt språk:
 • ENGENG
 • God Jul och Gott Nytt År!

  Vi närmar oss ett nytt år, ett nytt 2023. Vad kommer året att innehålla? Vi ställer oss frågan och även om vi är fyllda av tillförsikt så är vi lite nervösa inför svaret. Det är också tid för att se tillbaka på året som har gått och fundera över allt som har hänt och allt vi har fått uppleva! Vad tar vi med oss? Vad har vi lärt oss?

  För Arris har 2022 varit en fantastisk resa! Det är med stor stolthet vi ser tillbaka på vad vi har åstadkommit tillsammans och vi vill tacka alla våra kunder för ert förtroende som har varit vår möjlighet att bidra till ett ökat värde, färre risker och minskade kostnader i era projekt. Vi hoppas att vi har kunnat hjälpa er att känna er mer trygga att ta rätt beslut när räntorna och kostnaden på material och transporter har skjutit i höjden och det har varit allt svårare att bygga lönsamt.

  En ljusning i det tuffa kostnadsläget är att vi ser en ökad efterfrågan på kostnadsstyrningstjänster och vi hoppas och tror att våra tjänster kommer bli en naturlig del i alla bygg- och fastighetsprojekt även när tiderna vänder. Vi behöver ha en kontinuerlig kontroll på våra kostnader och våra förbrukningar för att göra sunda investeringar både ur ett finansiellt och ur ett hållbarhetsperspektiv.

  För att möta efterfrågan har vi redan under 2022 ökat från 13 till 19 personer och vi har lärt känna en mängd nya kunder och samarbetspartners. Det var med stor stolthet vi mottog beskedet att vi hade blivit utsedda till årets Gasell 2022. Vi fortsätter vår tillväxtresa och kommer under våren presentera en ny digital satsning samtidigt som vi kommer etablera oss i Göteborg och växa ytterligare i Skåne och Stockholm.

  Vi vill skicka en varm och innerlig önskan om en lugn och stilla jul- och nyårshelg till alla våra kunder, gamla, nya och blivande och samarbetspartners. På andra sidan helgerna väntar nya utmaningar och vi ser fram emot att möta dem tillsammans med er! 

  God Jul och Gott Nytt år! önskar vi på Arris