En morgon av lärande och perspektiv

Nyheter

I en tid då byggbranschen navigerar genom utmaningar med stigande produktionskostnader, välkomnar vi dig till ett tankeväckande frukostseminarium!

Under detta tillfälle har vi nöjet att presentera Filip Johansson, som har varit drivande i utvecklingen av en ny modell inom kostnadshantering. Filip kommer att dela med sig av insikter kring Cost Management och introducera hur vi på Arris använder BIM-modeller kopplade till kalkyler för att effektivisera och förenkla processer i byggprojekt.

Detta är ett unikt tillfälle att få en inblick i praktiska lösningar som kan hjälpa till att adressera några av de ekonomiska utmaningarna vi står inför idag. Delta i en morgon där vi utforskar möjligheter, delar kunskap och inspireras av nya sätt att arbeta.

Detaljer för seminariet:

Datum: Tisdag 12 mars
Tid: 08:00 – 09:00
Plats: Convendum, Kungsgatan 9 – Stockholm

Frukost kommer att serveras från kl. 08:00. Filip Johanssons presentation startar kl. 08:15 och följs av en frågestund och möjlighet att diskutera direkt med honom och andra deltagare. Efter seminariet kommer det finnas chans att mingla och nätverka.

Vänligen bekräfta ditt deltagande genom att registrera dig via länken nedan senast 5 mars. Platserna är begränsade, så tveka inte att anmäla dig så snart som möjligt.

Vi ser fram emot att välkomna dig till en inspirerande morgon fylld med kunskap, nätverkande och god frukost!